بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان، محمدجواد ساوری روز یکشنبه 25 دیماه 1401 در جلسه هماهنگی این رویداد که با حضور مهدی دهرویه معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس و جمعی از مقامات و مسئولان در کاخموزه گرگان برگزار شد، گفت: غلامعلی بسکی فعال و دوستدار محیطزیست ملقب به پدر طبیعت ایران چهرهای ملی و بینالمللی بود که اقدامات بسیار مؤثر و ماندگاری برای مردم منطقه و استان اجرایی و به یادگار گذاشت.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان خاطرنشان کرد: نخستین کنفرانس ملی گردشگری سلامت، طبیعتگردی و طبیعتدرمانی بسکی در روزهای ۶ و ۷ بهمنماه سال جاری در گنبدکاووس با حضور فعالان حوزههای گردشگری و سلامت، اعم از جوامع تأسیسات گردشگری، دانشگاههای علوم پزشکی، بیمارستانهای تخصصی و فوق تخصصی، شرکتهای سازنده تجهیزات پزشکی، تولیدکننده گیاهان داروئی و داروهای گیاهی، استارتاپها، شرکتهای تسهیلگر سلامت و… برگزار خواهد شد.
او اضافه کرد: این کنفرانس در محورهای مختلفی از جمله توریسم تندرستی، اصلاح سبک زندگی، پیشگیری از بیماریهای مزمن با تغذیه، ورزشدرمانی، نقش طبیعتدرمانی در پیشگیری و نقاهت، آرامسازی و ذهن آگاهی در طبیعت، هماهنگی با انرژیهای طبیعت، هتلینگ طبیعتگردی با رویکرد حفظ محیطزیست، برندینگ و دیجیتال مارکتینگ در توریسم سلامت، گردشگری تندرستی و توسعه پایدار برگزار میشود.
ساوری در ادامه گفت: برگزاری اینگونه همایشها علاوه بر معرفی خدمات و ظرفیتهای مغفولمانده استان در حوزه گردشگری سلامت و طبیعتگردی، زمینه معرفی سایر ظرفیتهای استان را نیز فراهم میکند.
او یادآور شد: در حاشیه این کنفرانس نمایشگاهی از توانمندیها و ظرفیتهای گردشگری، بومگردی و صنایعدستی استان برگزار خواهد شد.
گردشگری سلامت حوزهای تحولزا در گردشگری گلستان
در ادامه این نشست معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: گردشگری سلامت در استان گلستان از موضوعات مغفولمانده حوزه گردشگری است که علیرغم پتانسیلهای استان در این حوزه به آن توجه نشده است.
مهدی دهرویه با تأکید بر اینکه گردشگری سلامت، طبیعتگردی و طبیعتدرمانی میتواند یکی از اقدامات تحولزا در حوزه گردشگری و در راستای رونق اقتصادی استان باشد، تصریح کرد: گردشگری سلامت و توسعه آن میتواند یکی از مگا پروژههای استانی باشد که به ثمر نشاندن این پروژه نیازمند همکاری سایر بخشهای استان است.
او خاطرنشان کرد: باید با همافزایی و مشارکت سایر دستگاههای اجرایی موانع توسعه و پویایی گردشگری سلامت را احصا و رفع کنیم.
فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس بیان کرد: میتوانیم با برنامهریزی خوب در ایام برگزاری نخستین کنفرانس ملی گردشگری سلامت، طبیعتگردی و طبیعتدرمانی بسکی و دعوت از مقامات ملی و استانی، معرفی مطلوبی از توانمندیهای گردشگری سلامت در استان داشته باشیم.
همافزایی بین دستگاهی موجب افزایش کیفیت برگزاری این کنفرانس ملی
در ادامه جلسه هماهنگی این کنفرانس ملی، مدیر بیمارستان بسکی گنبدکاووس و فرزند غلامعلی بسکی بیان کرد: همافزایی بین دستگاهی و استفاده از امکانات بخشهای مختلف استان میتواند بر کیفیت اجرای این کنفرانس ملی بیافزاید.
بهناز بسکی خاطرنشان کرد: شهرستان گنبدکاووس پتانسیلهای بالقوه بسیار مطلوبی دارد و نیاز است تا با برگزاری این کنفرانسهای ملی این توانمندی و پتانسیلها را نمایان کنیم.
در ادامه جلسه هماهنگی برگزاری نخستین کنفرانس ملی گردشگری سلامت، طبیعتگردی و طبیعتدرمانی بسکی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس گفت: فراخوان ارسال مقالات به این کنفرانس ملی اطلاعرسانی شده است و تاکنون نیز استقبال خوبی از این رویداد صورت گرفته است.
علیرضا گرایلی در ادامه خاطرنشان کرد: نخستین کنفرانس ملی گردشگری سلامت، طبیعتگردی و طبیعتدرمانی بسکی دارای چهار کارگاه تخصصی است که مقالات ارسالی بهصورت تخصصی در این کارگاهها بررسی میشود.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر از شرایط شرکت در این رویداد به سایتibex. ir مراجعه کنند.
انتهای پیام/